• Pelawat

  • Pejabat Rektor
   Aras 4,Bangunan Canselori
   Kolej Universiti Insaniah (KUIN)
   09300 Kuala Ketil Kedah
   Tel : 04-415 5000 (Ext : PA (5002)
   Faks : 04-415 5050
   Email : Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
    BILFOTO NAMA JAWATAN EXT EMAIL 
    1  rektor PROF. DATO' DR MOHD FAKHRUDIN BIN ABDUL MUKTI  REKTOR    Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
    2  kayrull  KHAIRUL ANUAR BIN AZIZAN SETIAUSAHA REKTOR  5002 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
    3 pr saiful SAIFUL ADLI BIN SUKHAIMI PEGAWAI KHAS/PENOLONG PENDAFTAR KANAN 5003/5101 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
    4  mazman  MAZMAN BIN MUSTAFA  PEMANDU    
    
  • PEJABAT TIMBALAN REKTOR HAL EHWAL PELAJAR DAN PENYELIDIKAN
   Tel : 04 415 5000 / 5044  | FAKS: 04 415 5050EMAIL: Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
    BIL GAMBARNAMA JAWATAN EXT EMAIL 
   1    PROF. DR. MOHAMAD BIN ABDUL HAMID  PEMANGKU TIMBALAN REKTOR (AKADEMIK DAN ANTARABANGSA)   Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
   2  rosni ROSNIE BINTI MD ISA PEMBANTU TADBIR (P / O) 5012 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
    
  • -

    
  •  

   JABATAN PENDAFTAR
   TEL : 04-415 5000 | FAKS: 04-415 5029
    BILGAMBAR NAMA JAWATAN EXT EMAIL 
   1  Registrar Pic HAJI ABDULLAH BIN HASHIM PENDAFTAR 5026 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
   2 sobriabdullah MOHAMAD SOBRI BIN HAJI ABDULLAH PEMBANTU TADBIR (P /O) 5028 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.

    

    BILGAMBAR NAMA JAWATAN EXT EMAIL 
   3   MOHAMAD SAYUTHI BIN SANUSI TIMBALAN PENDAFTAR   Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
   4   ISMAHAIRANI BIN ISMAIL PEMBANTU TADBIR KANAN   Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.

    

   PERUNDANGAN DAN INTERGRITI
    BILGAMBAR NAMA JAWATAN EXT EMAIL 
   5   SHAHZATUL SHIMA MOHD YUSOFF PEGAWAI UNDANG-UNDANG   Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
   6 mariah NORKHOMARIAH MOKHTAR SETIAUSAHA PEJABAT   Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.

    

   OPERATOR
   TEL : 04-415 5000 / 5044 / 0 / 700
    BILGAMBAR NAMA JAWATAN EXT EMAIL 
   7   MASHIZA SHAMZURA BINTI DIN PEGAWAI KHIDMAT PELANGGAN 0 / 700  

    

   PENGURUSAN SUMBER MANUSIA
    BILGAMBAR NAMA JAWATAN EXT EMAIL 
   8  marwan MOHD. MARWAN BIN MOHD SALLEH PENOLONG PENDAFTAR 5030 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
   9  shida ROSHIDA BINTI ABDUL RAZAK PEMBANTU TADBIR (P/O) KANAN 5033 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
   10  bariah SABARIAH BINTI JUSOH PEMBANTU TADBIR (P/O) KANAN 5033 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
   11  muni MUNIRAH BINTI ZAKARIA@HAMZAH PEMBANTU TADBIR (P/O)  5034  Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
   12  shahida NURUL SYAHIDA BINTI ZAITON PEMBANTU TADBIR (P/O)  5034 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
   13  muzani MUHAMMAD MUZANI BIN AHMAD PEMBANTU TADBIR (P/O)  5034 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
   14  aishah SITI NOR 'AISHAH NASIHA BINTI ABIDIN PEMBANTU TADBIR (P/O)  5034 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.

    

   PENTADBIRAN /GOVERNAN & IMIGRASI
    BILGAMBAR NAMA JAWATAN EXT EMAIL 
   15  kamaliah KAMALIAH BINTI OSMAN PEGAWAI EKSEKUTIF 5027 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
   16   HASLIZA BINTI ABU HASSAN PENOLONG AKAUNTAN KANAN   Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
   17   NOR AZAH BINTI AZIZAN PEGAWAI KHIDMAT PELANGGAN   Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
   18  tah MARSHITAH BINTI MAKHTIAR @ MAHADZIR PEMBANTU TADBIR (P/O)  5035 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
   19  nurulPsm NURULL HAIDA BINTI MOHD MOKHTAR PEMBANTU TADBIR (P/O)  5035 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
   20  najwa NAJWA BINTI SAAD PEMBANTU TADBIR (P/O)  5032  Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
   21  aziziahmad MOHD AZIZI BIN AHMAD PEMBANTU AM PEJABAT 5035 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
   22  zul AZIZUL BIN MADAIN PEMBANTU AM PEJABAT 5035 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
   IMIGRASI,VISA DAN PERMIT
   23   MOHD SHAHRIZAN BIN ABDUL MUTALIB PENOLONG PENDAFTAR   Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
   24   MOHD ZAKUWAN BIN MOHD TAMBIDZI PEMBANTU TADBIR  5034 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.

    

   PEMBANGUNAN MODAL INSAN
   BIL GAMBAR NAMA JAWATAN EXT EMAIL
   25   MOHD NURULHISYAM BIN MUSTAPA PENOLONG PENDAFTAR 5031 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
   26  nad NAZIRAH BINTI ABDUL RAOF PEMBANTU TADBIR (P/O) KANAN 5031 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
   27  ct SITI NADZIRAH BINTI MOHAMAD NORIZAN PEMBANTU TADBIR (P/O) 5032 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
   28 juliana JULIANA MOHD SALLEH PEMBANTU PERPUSTAKAAN   Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.

    

    

    
  • JABATAN BENDAHARI
   Tel : 04-415 5000
    BIL GAMBARNAMA JAWATAN EXT EMAIL 
   1  zamri MOHD ZAMRI BIN SHAHDAN BENDAHARI 5036 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
   2  saiful SAIFUL ADLI BIN SUKHAIMI PENOLONG PENDAFTAR 5101 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
   3  azmin AZMIN FADHILAH BINTI AHMAD PUAT PENOLONG BENDAHARI 5039 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
   4   FUZAINI BINTI MOHAMAD AKAUNTAN 5079 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
   5  jihan NAZRAHGIHAN BINTI MAHMUD SETIAUSAHA PEJABAT 5037 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
   6  syarifuddin MOHD SYARIFUDDIN BIN TALIB PEM. AM PEJABAT 5040 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
   7  azman AZMAN BIN MOHAMAD PEM. AM PEJABAT 5102 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
   BAHAGIAN PENGURUSAN PEROLEHAN
   8  fazdli AHMAD FADZLI BIN ABU BAKAR PEN. AKAUNTAN 5042 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
   9  muaz MUAZ BIN MOHD TAQIUDDIN (UNIT PEROLEHAN) PEM. TADBIR (P/O) 5043 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
   10 kumar  KU MARHISYAM BIN KU MAT DESA (UNIT STOR) PEM. TADBIR (P/O) 5043 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
   BAHAGIAN BAYARAN
   UNIT BAYARAN
   11          
   12
    
          
   UNIT GAJI
   13  ramziah RAMZIAH BINTI ZAKARIA PEM. TADBIR KANAN 5042 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
   14  harizah HARIZAH BINTI MD ALI PEM. TADBIR (P/O) 5042 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
   BAHAGIAN AKAUN
   15  uminadiah UMMI NADIAH BINTI ABU HANIPAH PEN. AKAUNTAN 5042 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
   16 nurulain  NURUL AIN BINTI MOHAMAD PEM. TADBIR (P/O) 5040 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
   17  syima FAIZATUL SYIMA BINTI OMAR PEM. TADBIR (P/O) 5040 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
   BAHAGIAN HASIL (PELAJAR)
   18 hidayah  NURUL HIDAYAH BINTI ABD KARIM PEM. TADBIR (P/O) 5040 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
   19 maslina  NUR MASLINA BINTI MASRI PEM. TADBIR (P/O) 5040 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
   UNIT PENAJAAN (PELAJAR)
   20 alif  MOHD ALIF AZREEN BIN SHAFIE @ HASSAN PEM. TADBIR (P/O) 5102 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
    
  • JABATAN HAL EHWAL AKADEMIK
   Aras 1, Bangunan Canselori,
   Kolej Universiti Insaniah,
   09300 Kuala Ketil, Kedah.
   TEL.    : 04-4155054  Fax      : 04-4155048
   Emel    : Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
    BILNAMA JAWATAN EXT EMAIL 
   1 DR. WAN NAZJMI BIN MOHAMED FISOL PENGARAH 5046 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
   2 NUR AZWA BINTI MOHD AKHIR SETIAUSAHA PEJABAT 5055 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
   UNIT KEMASUKAN DAN REKOD
   3 NOORHAZNATUL MARIAH BINTI RAZALI PEMBANTU TADBIR (P /O) 5051 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
   4 NORAZIAH BINTI OTHMAN PEMBANTU TADBIR (P /O) 5051 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
   UNIT PENJADUALAN, PENGAJARAN DAN PENGKULIAHAN
   5 ZULHAZLIN BIN ABAS KETUA UNIT 5047 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
   6 NURUL NAJWA BINTI MOHD SABRI PEMBANTU TADBIR (P /O) 5076 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
   7 HAZWANI BINTI HASIN PEMBANTU TADBIR (P /O) 5076 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
   8 NOORSHUHADA BINTI SAAD PEMBANTU TADBIR (P /O) 5053 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
   9 NURHANI BINTI YUSUFF PEMBANTU TADBIR (P /O) 5102 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
   UNIT PEPERIKSAAN DAN GRADUASI    
   10  SITI KHALIJAH BINTI ABIDIN  PENOLONG PENDAFTAR 5058  Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
   11 HAFISOH BINTI HUSIN PEMBANTU TADBIR (P /O) 5076 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
   12 NORHAZIRA BINTI MAT HUSSAIN PEMBANTU TADBIR (P /O) 5076 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
   13 MOHAMAD HABIB ZAINAL MUHAMADDAN PEMBANTU TADBIR (P /O) 5076 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.

    

    

    
  • JABATAN HAL EHWAL PELAJAR
   Tel : 04 415 5044 / 5000 
    BIL GAMBARNAMA JAWATAN EXT EMAIL 
   1   UMMU HANI BT ABAS PENGARAH 5059 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
   UNIT PENTADBIRAN, DISIPLIN, SUKAN & KEBAJIKAN
   2  HAFIZ MOHAMAD HAFIZ BIN ABD WAHAB PENOLONG PENDAFTAR 5064 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
   3  LIWAUDDIN LIWAUDDIN BIN ABU BAKAR PEMBANTU PEGAWAI TADBIR 5062 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
   4   MOHD FAZLI BIN ISMAIL PEMBANTU TADBIR (P/O) 5065  
   5  HAFISZUL MOHD HAFISZUL BIN HASSAN PEMBANTU TADBIR (P/O) Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
   6  AZMI MOHD AZMI BIN AHMAD PEMBANTU BELIA & SUKAN 5066  
   7  FIRDAUS MOHD FIRDAUS BIN ISMAIL OPERATOR MESIN PEMPROSESAN DATA Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
   8  NORAZUAN NORAZUAN BIN ABDUL MANAP @ ABDULLAH PEMBANTU AM PEJABAT 5065  
   UNIT PEMBANGUNAN SYAKHSIYYAH & PERSATUAN PELAJAR
   9   NADRAH BINTI MD. ARIB PENOLONG PENDAFTAR 5068 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
   10  ROHANIALI ROHANI BINTI ALI PENYELIA ASRAMA KANAN 5067 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
   UNIT KAUNSELING, BIMBINGAN & MOTIVASI
   11  MUNIROH MOHD YUSOFF HEP2 MUNIROH BINTI MOHD YUSOFF KAUNSELOR 5063 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
   12  hasnah CIK HASNAH BINTI CHE MEE PEMBANTU TADBIR (P/O) 5069 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
   UNIT PENEMPATAN PELAJAR
   13   NUR FADLINA BINTI MD DALI PENGETUA KOLEJ KEDIAMAN IBNU SINA    
   14   ROZAIDA BINTI RODZI PEMBANTU TADBIR  
   15   NURHANIS SHARMIN BINTI AHMAD SHUKRI PEMBANTU TADBIR  Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
   UNIT JARINGAN INDUSTRI, KOMUNITI, ALUMNI & KEUSAHAWANAN
   16  ZARIDAH ZARIDAH BINTI ZAKARIA KETUA UNIT / PENSYARAH 5096 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
   17  JAMATUR NUR JAM'ATUR RAHMAH BINTI MOHAMAD NAWAWI PEMBANTU TADBIR (P/O) 5097 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
   18  WAN WAN FAUZIAH BINTI WAN BAKAR PEMBANTU TADBIR (P/O) Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
    
  • JABATAN PERPUSTAKAAN
    Tel :04-415 5074 (PEJABAT)  |   Fax : 04 415 5075 (KAUNTER)
   e-mail : Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya. / Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
   BILGAMBARNAMAJAWATANEXTEMAIL
   1  lokman MUHAMMAD LUKMAN BIN HARUN PUSTAKAWAN KANAN 5071 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
    2 razimah RAZIMAH BINTI MUSTAFA PEMBANTU PERPUSTAKAAN KANAN (SETIAUSAHA) 5074 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
   UNIT PENTADBIRAN ,KESELAMATAN DAN KECERIAAN
   3  asri ASRI BIN ABDUL PENOLONG PEGAWAI TADBIR KANAN 5074 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
   UNIT PEMBANGUNAN SUMBER ILMU
   4  zahir MAT ZAHIR BIN MAT ISA PEMBANTU PERPUSTAKAAN KANAN 5074 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
   5 suriawati SURIYAWATI BINTI SHAFIE PEMBANTU PERPUSTAKAAN 5074 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
   UNIT ASET, HADIAH DAN PERTUKARAN
   6  kamaruzaman KAMARUZAMAN BIN HAJI ABU BAKAR PEMBANTU PERPUSTAKAAN KANAN 5074 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
   UNIT PEMPROSESAN TEKNIKAL DAN PEMULIHARAAN BAHAN
   7  mahmad MAHMAD NORDIN BIN ABDULLAH PEMBANTU PERPUSTAKAAN KANAN 5074 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
   8  kushayri MOHAMAD KHUSYAIRY BIN ABDUL HAMID PEMBANTU PERPUSTAKAAN  5074 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
   UNIT AUTOMASI DAN PENDIGITALAN BAHAN
   9  azizi MOHAMMAD AZIZI BIN OTHMAN PEMBANTU PERPUSTAKAAN KANAN 5074 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
   UNIT PERKHIDMATAN PELANGGAN DAN HASIL
   10  irfah SITI IRFAH BINTI MD. TAHIR PEMBANTU PERPUSTAKAAN KANAN 5075 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
   11  yusri MOHD YUSRI SABHI BIN MD SAHIMI PEMBANTU PERPUSTAKAAN 5075 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
   UNIT ARKIB RUJUKAN DAN KOLEKSI KHAS (REPOSITORI UNIVERSITI)
   12  suriani SURIANI BINTI MAT NOOR PEMBANTU PERPUSTAKAAN KANAN 5075 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
   13  balkis SITI BALKHIS BINTI YUSOF PEMBANTU PERPUSTAKAAN Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
    
  • PUSAT BAHASA
   Tel : 04 415 5000 / 5132
   Email: Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
    BIL GAMBARNAMA JAWATAN EXT EMAIL 
   1  syauqi MOHD SYAUQI BIN ARSHAD PENGARAH 5131 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
   2  abdulrahman ABDUL RAHMAN BIN YUSOFF KETUA UNIT BAHASA ARAB 5132 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
   3  anas ANAS FADHLULLAH BIN AZIHARI KETUA UNIT BAHASA INGGERIS  5132 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
   4  sitisalawati SITI SALAWATI BINTI NORDIN PEMBANTU TADBIR (P /O) N17 (TETAP) 5132 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
   5  farhana NURUL FARHANA BINTI MAT RADZUAN PEMBANTU TADBIR (P /O) N17 (SEMENTARA) 5132 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
   6   FAIRUL AFFENDY BIN ABDUL RAHMAN OMPD F11 (TETAP) 5132 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
   STAF AKADEMIK PUSAT BAHASA
   7  syauqi MOHD SYAUQI BIN ARSHAD PPPS DG41 (SEMENTARA)   Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
   8  abdulrahman ABDUL RAHMAN BIN YUSOFF PPP DG41 (TETAP)   Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
   9  anas ANAS FADHLULLAH BIN AZIHARI PPP DG41 (TETAP)   Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
   10  busyra BUSYRA HAYATI BINTI MD AKHIR PPPS DG41 (TETAP)   Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
   11  hisham HISHAM BIN ABDUL AZIZ PPP DG41 (TETAP)   Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
   12  nurulain HURUL AIN BINTI HASSAN PPPPS DG41 (SEMENTARA)   Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
   13   MUHAMMAD AIMANUDDIN BIN MOHD ZAKI PPPS DG41 (SAMBILAN)   Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
   14   MOHD AMIRUL BIN YAAKOB PPPS DG41 (SAMBILAN)   Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
   15  najib MOHD. NAJIB HAMDI BIN AHMAD @ AHMAD MAHDI PPPS DG48 (TETAP)   Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
   16  zhafri MUHAMAD ZHAFRI BIN MOHAMMAD NAZMI PPPS DG41 (SEMENTARA)   Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
   17  nazihah NAZIHAH BINTI RUSLI PPPS DG41 (SAMBILAN)   Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
   18  laila NORLAILA BINTI SAADAN PPPS DG41 (TETAP)   Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
   19  hafiza NUR HAFIZA BINTI HAMID PPPS DG41 (TETAP)   Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
   20  izzatie NURUL IZZATIE BINTI AZIZ PPPS DG41 (SEMENTARA)   Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
   21  nazuha NURUL NAZUHA BINTI HAZIZAN @ ABIN PPPS DG41 (TETAP)   Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
   22   UMMI SALMI BINTI ISMAIL PPPS DG41 (SEMENTARA)   Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
   23   YUSLINA BINTI MOHAMAD YUSOF PPPS DG41 (SEMENTARA)   Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
   24  zushawarti ZUSHAWARTI BINTI ZUKI PPPSDG41 (TETAP)   Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
    
  • PUSAT JAMINAN KUALITI
   Tel : 04 415 5000 / 5044      
    BILGAMBARNAMA JAWATAN EXT EMAIL 
   1   DR. HANIZAN SHAKER BIN HUSSAIN PENGARAH 5091 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
   2   ANAS SUZASTRI BIN AHMAD TIMBALAN PENGARAH I (UNIT PENGAJARAN & PEMBELAJARAN) 5094 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
   3   MOHAMAD FAZALI BIN GHAZALI TIMBALAN PENGARAH II
   (UNIT PENGURUSAN ISO & INOVASI)
   5094 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
       ZALIA ISMI BINTI IBRAHIM PENOLONG PENDAFTAR 5095 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
       NAZURA BINTI ABDULLAH PENYELIA ASRAMA 5092 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
   4  teah NURFATEHAH BINTI SALLEHUDDIN PEMBANTU TADBIR (P/O) 5092  Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
              
    
  • PUSAT PENGAJIAN ASASI
   Tel : 04 415 5000 | EMAIL: Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
    BIL GAMBARNAMA JAWATAN EXT EMAIL 
   STAF AKADEMIK
   1 hadijah  PN. HADIJAH BINTI JOHARI PENGARAH 5560 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
   2  zubair UST. ZUBAIR B. ABD RAHMAN PENYELARAS ASASI PENGAJIAN ISLAM / PEG. PERKHIDMATAN PENDIDIKAN SISWAZAH   Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
   3  farhana CIK NUR FARHANA BT. MAT DALI PENYELARAS ASASI PENGURUSAN / PEG. PERKHIDMATAN PENDIDIKAN SISWAZAH   Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
   4 ain  PN. SITI NOR AIN BT. ZAINON PENYELARAS ASASI SAINS / PEG. PERKHIDMATAN PENDIDIKAN SISWAZAH   Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
   5   UST. AHMAD NASIR B. AWANG TUTOR    Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
   6   UST. MOHAMAD FAUZI B. MD THAHIR TUTOR    Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
   7 fadlina  USTZH. NUR FADLINA BT. MAT DALI PEG. PERKHIDMATAN PENDIDIKAN SISWAZAH   Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
   8  rohaizah PN. ROHAIZAH BT. ISMAIL PEG. PERKHIDMATAN PENDIDIKAN SISWAZAH   Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
   9   PN. NURHIDAYAH BT. AHMAD HASSAN PEG. PERKHIDMATAN PENDIDIKAN SISWAZAH   Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
   10   EN. IKRAMI BIN MD ZAKI     Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
   11  hajar PN. SITI HAJAR BT. CHE ZAINON     Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
   12  arney PN. NORARNEY BT. AHMAD     Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
   13   USTZH SITI ROHANI BT. ABDUL RAHMAN     Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
   14   USTZH FARIDA BINAWAE     Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
   15  harliza USTZH HARLIZA BANI HASHIM      
   STAF BUKAN AKADEMIK
   16  azwa PN. NOOR SYAZWANI BT. SABRI  PEMBANTU TADBIR (P/O) 5561  Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
   17   PN. NADIAH IZZATI BT. MOHAMMAD KHALIL  PEMBANTU TADBIR (P/O) 5561  Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
   18   EN. MUHAMMAD NAFIS BIN ABD RAHIM  PEMBANTU TADBIR (P/O)  5562 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
    
  • PUSAT PENGAJIAN SISWAZAH, PENYELIDIKAN & PENERBITAN
   Tel : 04 4155998 / 5598
   Email : Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
    BIL. GAMBARNAMAJAWATANEXT EMAIL 
   1.         ASSOC. PROF. DR. ABDULLAH BIN OSMAN DEKAN 5461 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
   2.        dr.makki DR. EL-SAYED MAKKI EL-BISHR ALI HASSAN TIMBALAN DEKAN 5996 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
   3.        rahayati CIK RAHAYATI BINTI AHMAD TIMBALAN DEKAN 5999 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
   4.        hidayah NURUL HIDAYAH BINTI AHMAD SETIAUSAHA DEKAN 5998  Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
   5.         NOOR AZIMAH BINTI ISHAK PEMBANTU TADBIR 5999 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
   6.        zakuwan MOHD ZAKUWAN BIN MOHD TAMBIDZI 5999 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
    
  • PUSAT PEMASARAN, KOMUNIKASI KORPORAT & PEMBANGUNAN PERNIAGAAN
   Tel : 04 415 5000 / 5044       Email: Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
    BILGAMBARNAMA JAWATAN EXT EMAIL 
    1  hajihamlan HAJI HAMLAN BIN HAJI DIN  PENGARAH 5081  Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
    2  hanafi MOHD HANAFI BIN MASRI   PENOLONG  PENDAFTAR 5083  Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
    3 shila  ROSHILA BINTI ABDUL RAZAK  PEMBANTU TADBIR 5084  Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
    4 nonon  NOR IZZATI BINTI ABU BAKAR  PEMBANTU TADBIR 5085  Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
    5  aini NURUL AINI BINTI HASSAN  PEMBANTU TADBIR 5085  Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
   UNIT PROMOSI
    6  nasfi  MOHD NASFI BIN YON  PEMBANTU TADBIR

   5084

    Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
    7 shukor  ABDUL SHUKOR BIN YAAKOB  PEMBANTU TADBIR         Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
    
  • Untuk menghubungi Pusat Pengajian & Perkhidmatan Kaunseling & Psikologi, sila hubungi:

   Telefon Pejabat : 04 4155463/ 04 4155462
   Pengarah : 013-4301572

    
  • PUSAT PENGAJIAN UMUM & KOKURIKULUM (PUPUK)
   Tel : 04 415 5000 / 5044 
    BIL GAMBARNAMA JAWATAN EXT EMAIL 
   1 haslina  HASLINA BT HASSAN PENGARAH 5565 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
   2
    
   MUSA BIN HUSSAIN PEMBANTU TADBIR 5567  
   3 rozaini  ROZAINI BINTI MD ISA PEMBANTU TADBIR 5567 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
   4 adilla  ADILLAH BT ABDULLAH PEMBANTU TADBIR 5567 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
   5 azlan  NOR AZLAN BIN ISMAIL PEMBANTU TADBIR 5569 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
   PENSYARAH (EXT: 5567 / 5569)
   6  hadijah johari HADIJAH BT. JOHARI PENSYARAH    Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
   7 anas  ANAS SUZASTRI HJ AHMAD PENSYARAH   Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
   8  drsharipah PROF. MADYA DR. SHARIPAH AZIZAH SYED SAHIL PENSYARAH    Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
   9 fauziaudzir  MOHD FAUZI AUDZIR PENSYARAH    Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
   10  adlina ADLINA BT. ABDUL KHALID PENSYARAH    Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
   11  haslina HASLINA BT HASSAN PENSYARAH    Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
   12  haslinawati HASLINAWATI BT HASSAN PENSYARAH    Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
   13   AZIZAH IBRAHIM PENSYARAH   
   Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
   Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
    
  • PUSAT TEKNOLOGI MAKLUMAT DAN KOMUNIKASI
   Tel : 04-415 5000 (5107) E-mail : Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
   BILGAMBAR NAMA JAWATAN E-MAIL
   1     PENGARAH PUSAT TEKNOLOGI MAKLUMAT DAN KOMUNIKASI (Rangkaian dan Keselamatan) Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
   2     TIMBALAN PENGARAH TEKNOLOGI MAKLUMAT (Komunikasi ICT dan Multimedia)  
   3 pnnormah NORMAH BINTI ZAZULI PEGAWAI TEKNOLOGI MAKLUMAT Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
   4 fazlina2 SITI FAZLINA BINTI OSMAN PEGAWAI TEKNOLOGI MAKLUMAT (Penyelenggaraan Sistem) Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
   5 enariff2 ARIFF AHMAD BIN ZUBER AHMAD KHAN PENOLONG PEGAWAI TEKNOLOGI MAKLUMAT Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
   6 enzulhazmi ZULHAZMI BIN MOHD ALI PENOLONG PEGAWAI TEKNOLOGI MAKLUMAT Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
   7  aida ROSMEHAIDA BINTI MOHAMAD ZUKI PENOLONG PEGAWAI TEKNOLOGI MAKLUMAT Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
   8 enfakhri MUHAMMAD FAKHRI BIN ABU BAKAR JURUTEKNIK KOMPUTER  Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
   9 saiful SAIFUL AFIQ BIN ABU BAKAR JURUTEKNIK KOMPUTER Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
   10 fattah ABDUL FATTAH BIN ABD AZIZ JURUTEKNIK KOMPUTER  Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
   11  usin HUSSAIN BIN ABD. RAHMAN JURUTEKNIK KOMPUTER Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
   12 nabila NABILATUL HUSNA BINTI MOHAMMAD RIDZWAN PEMBANTU TADBIR (PERKERANIAN/OPERASI) Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
    
  • Prof. Madya Dr. Faridah Abu Hassan Asaari
   Pengarah,
   Pusat Pengurusan Penyelidikan dan Penerbitan,
   Kolej Universiti INSANIAH,
   Kampus Kuala Ketil
   Kuaia Ketil, Kedah.
   Tel: 04-4155595

   E-mel: Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya. / Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.

    
 • Screen 3